dijous, 14 de juny del 2012

TAST DE GASTRONOMIA ITALIANA

Selecció d'imatges del tast de Vi, parmesà i acceto de Mòdena que varen guiar en Paolo i en Marco a una vintena de professionals de la restauració, membres del Gremi d'Hostaleria d'Osona aquest dimarts a l'aula " DEMO " de l'Escola d'Hostaleria d'Osona.
Professionals d'Hostaleria seguint les explicacions dels experts
15 i 30 anys de guarda, acceto de qualitat

Paolo i Marco, gastrònom i sommelier


Envinant per seguir tastant!

Color, aroma i gust, tast de Franciacorta i Prossecco
Franciacorta Saten 2005-2006
La cultura gastronòmica italiana va compartir escenari amb la nostra cultura gastronòmica

Parmesà de 24 mesos amb DOGP, acompanyat d'un acceto de 12 anys 


dimarts, 5 de juny del 2012

TAST GASTRONÒMIC


Durant l'any, la Fundació Osona Gastronomia te com a un dels seus objectius la promoció i difusió dels productes de la nostra terra, aquesta vegada anem a endinsar-nos en el coneixement del producte d'un país de cabdal importància gastronòmica com és Itàlia.
La Fundació Osona Gastronomia, el Gremi d’Hostaleria d’Osona i l’empresa Martone, us conviden a un tast de vi i producte de qualitat italià, guiat per l’expert gastrònom Paolo Ghirardi.

  • FRANCIACORTA, BRUT, DEMI I SATEN 2007
  • CHIANTI MEZZOSSECOLO 2009
  • AMARONE 2003
  • PARMIGIANO REGIANO DGOP 24 MESOS
  • ACETO BALSÁMICO, MÒDENA I TRADIZIONALE
 GRATUÏT PER A PROFESSIONALS

Dimarts 12 a les 17’15h a l’aula demo del recinte de l’Escola d’Hostaleria d’Osona a Tona.
Passeig de la Suïssa s/n
Us demanem confirmació d’assistència abans del divendres dia 8 al telèfon 695995327 o a gerent@osonagastronomia.cat